PORTRETTER MED SJEL

 

 

For meg er et godt portrett et foto som sier noe om din personlighet, som forteller en historie. Det er derfor viktig at vi innleder med en samtale, slik at jeg kan bli bedre kjent med deg og at vi blir enige om hva du ønsker å få fram i bildet.

 

Det er fint om du tar med deg klær som er forholdsvis nøytrale. Om dere er to, eller flere, som skal være på samme bilde er det  lettere å få til et godt bilde om antrekkene passer sammen og ikke er for brokete i uttrykket. Ta gjerne med en favoritt hatt, gitaren, noen flotte smykker eller annet som sier noe om hvem du er.

 

GENERASJONSPORTRETTER

Ved milepæler i livet går vi gjerne til fotografen, vi ønsker å forevige den  nyfødte, konfirmanten eller ditt bryllup. Men etter det glemmer vi å gå til fotografen. Tenk så hyggelig det er for resten av familien å ha et vakkert bilde av besteforeldrene på veggen. Kanskje den nyfødte heller skal fotograferes med bestemor og bestefar? Eller hva med alle kvinnene i en familie? Den nyfødte med mor, bestemor og kanskje oldemor? Vakre hender, ansikt som har levd et liv er noe vi ønsker å huske.... Ta en tur til fotografen før det er for sent.

 

Velkommen til fotografering med sjel!