top of page

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne tilby de tjenestene og funksjonene som er på nettsiden vår, og for å kunne forbedre brukeropplevelsen.

PERSONVERN

Opplysninger om personvern.

Vi ønsker å i vareta din sikkerhet og vil derfor opplyse om følgende:

Vi mottar personlig informasjon fra deg når du går inn på nettsiden, i tillegg til all informasjon du selv legger inn som e-post, adresse, telefonnummer med mer. Denne informasjonen blir brukt til statistikker, informasjon om hvilke sider du besøker, hvor lende du er på siden osv. Dette er helt vanlig og informasjonen vil KUN bli brukt til dette.

Hvordan blir informasjonen samlet inn?

Grunne til at vi samler inn informasjon er for å kunne yte deg bedre servise og teknisk kunne oppdatere sidene i henhold til brukeren. Det gir oss også muligheten til å kontakte deg om det er nødvending, for eksempel i forhold til betalinger, ordrehistorikk med mer.

 

Hvordan blir informasjonen lagret?

Vår nettside er lagret hos online plattformen Wix.com, slik at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Wix.com lagrer all informasjon på sikre servere.

Wix.com følger gjeldende regler i henhold til betalingsinformasjon etter internasjonal PCI-DSS standard. Dette er en joint venture mellom blant annet Visa, MasterCard, American Express and Discover. PCI-DSS bestemmelsene forsikrer sikker behandling av all kredittkortinformasjon som legges igjen i vår nettbutikk.

Hvordan bruker vi informasjonen?

Det kan hende vi trenger å kontakte deg angående din innbetaling, for å oppdatere deg om nyheter, eller sende deg viktig informasjon om vårt firma. Da vil vi bruke din kontaktinformasjon som du har lagt igjen på nettsiden for å kunne kontakte deg, dette da via e-post, telefon eller brev.

Vi vil aldri videreformidle eller selge din informasjon til andre.


Cookies - informasjonskapsler
Det er viktig å vite  at det brukes tredje parts servises, som Google Analytics eller andre firma som Wix.com tilbyr via sine tjenester. Disse kan ha andre retningslinjer i sin innsamling av personinformasjon enn det som er

Ønsker du ikke lenger å ha informasjon liggende hos oss?

Ta kontakt på e-post, kari@balanzen.no, så sletter vi all info som ligger inne på vår nettside.

Endring av våre retningslinjer om personvern.

Vi kan, til en hver tid, oppdatere våre retningslinjer og ber deg derfor, regelmessig, sjekke disse.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med Kari på kari@balanzen.no.

Kari Hestnes

K u n s t   o g   f o t o g r a f i

bottom of page